EHPA SÖKER TÄVLANDE TILL HEAT PUMP CITY OF THE YEAR AWARDS

EUROPA – Upp till kamp i värmepumpsbranschen, för femte gången uppmanar nämligen Europeiska Heat Pump Association (EHPA) europeiska städer och regioner att lämna in sina bidrag för att delta i tävlingen ”Heat Pump City of the Year Awards”. Priset kommer att delas ut till ett värmepumpsprojekt, men en vinnare kommer också att koras för bästa arbetsmetoder i värmepumpssektorn.

En jury bestående av sakkunniga kommer först att granska samtliga projekt och nominerar sedan de fem bästa. De utvalda projekten deltar därefter i en offentlig omröstning på EHPA:s hemsida. Urvalskriterierna baseras på innovation, energieffektivitet och tillämplighet.

Förutom titel och ära kommer vinnaren av utmärkelsen också synas på EHPA:s hemsida, i nyhetsbrev och på olika evenemang. Vinnaren kommer också att få presentera projektet i en längre intervju.

För första gången kommer en fototävling att löpa parallellt med ”Heat Pump City of the Year Awards”. Fototävlingen ”Revolve Photo Contest” som anordnas av REVOLVE MEDIA belönar det mest inspirerande fotografiet med motiv från värmepumpssektorn. Det vinnande fotot kommer att ingå i en fotoutställning som visas under den europeiska veckan för hållbar energi 2015 (European Sustainable Energy Week 2015), som hålls i Bryssel mellan den 5 – 19 juni i år.