CARRIER LANSERAR FRYSSKÅP I TYSKLAND

TYSKLAND – Den 7 december lanserade CARRIER Commercial Refrigeration det nya frysskåpet Velando Quick Loader i Tyskland. Tillverkaren CARRIER visade upp skåpets integrerade LED-belysning som ger god produktbelysning, de stora glasdörrarna som medför maximal produktexponering, vilket innebär möjlighet att presentera flera produktkategorier, med premiumprodukter på översta hyllorna i ögonhöjd och bulkprodukter i den nedre delen samt flexibla monteringssystem med grundmoduler som kan kombineras enligt kundens behov. Tillverkaren visade vidare på frysens ergonomiska system med dubbeldörrar som underlättar för butikspersonalen att fylla på varor. Velando Quick Loader finns redan tillgängligt på den svenska marknaden.

CARRIER hoppas att framtida tyska kunder kommer att attraheras av Velandos energieffektivitet och minskade livscykelkostnader, vilket enligt tillverkaren möjliggörs genom integrerad energibesparande teknik, som t.ex. den optimala belysningen som säkerställs av LED-lysrör med hög verkningsgrad. Carrier menar också att kundens försäljning kan öka tack vare varornas goda exponering och tillgänglighet, samtidigt som förbättrad belastningsergonomi ger positiva konsekvenser.

Patrice BOUTILLOT hos Carrier Commercial Refrigeration Europe sa i sitt tal vid lanseringen: “När vi tittade på layouten i en stormarknad stod det klart att området för frysta livsmedel behöver ett frysskåp med ett helt nytt koncept för att förbättra både kundens shoppingupplevels och logistiken.”

Han fortsatte: “När vi designade Velando Quick Loader, vidareutvecklade vi fördelarna med vad befintliga frysar erbjuder konsumenter och återförsäljare och lade till nya innovativa funktioner.”