SWEGON TECKNAR STORT KONTRAKT I SHANGHAI

KINA – SWEGON Kina har tecknat ett kontrakt för att leverera luftbehandlingsaggregat och komfortmoduler till nästan 130 000 m² kontorsbyggnader i Shanghais affärsdistrikt.

Shanghai Great Nature Investment & Development Co, Ltd och Shanghai Meidao Investment Co, Ltd har beställt totalt 19 stora Gold luftbehandlingsaggregat med roterande värmeväxlare och 2242 Parasol komfortmoduler, inklusive styrsystem, som en del av ett projekt för att uppgradera sin luftkvalitet.

Kontorskomplexet ligger i kärnan av Hongqiao Business District i West Shanghai. Anläggningen omfattar totalt 11 byggnader och tanken är att varje byggnad ska bli certifierad LEED Gold efter det att projektet är avslutat.

Meidao & Great Nature meddelade att de valt SWEGON tack vare av den höga energieffektiviteten i företagets Gold luftbehandlingsaggregat, men också beroende på den inomhuskomfort och flexibilitet som Parasol komfortmoduler erbjuder, utrustning som de hoppas ska hjälpa dem att uppnå LEED Gold-status. Efter seriösa, långtgående analyser har SWEGON visat kunden att en kombination av produkterna kan komma att innebära besparingar på kylaggregatskontot på upp till 3 miljoner CNY.